Kumppanit

29thumbnail
Virvote on minun ja Päivi Saarijärven yhteinen projekti, jolla koitamme edistää hyvinvointia niin yksilötasolla kuin yrityksissäkin. Monipuolisesta palvelusta löydät minun tarjoamien palveluiden lisäksi myös uni- ja työnohjauksen. Sekä hyvin kattavan yritystarjonnan aina organisaatiomuutoksesta TYHY-päiviin.

 

30thumbnail
On Päivi Saarijärven yritys, joka tarjoaa FRMS eli Fatique Risk Management System ratkaisuja yrityksille ja tuo maahan tähän liittyviä nettisovelluksia. Päivi on väsymysriskienhallinnan ammatilainen ja pioneeri Suomessa. Hän hallitsee organisaation ohjaamisen riskittömäntään työntekoon. Ja edistääkseen unen arvostusta ja väsymyksen torjuntaa hän myös luennoi ahkerasti ja kirjoittaa asiaan liittyviä artikkeleja ja kirjoja.

 

Leena Koivu

On uusin yhteistyökumppanini, jonka kanssa olemme tehneet yhdessä Selkeästi hyvä olo – verkkokurssin. Kurssin tarkoitus on vireyttää ihmistä kokonaisvaltaisesti. Kurssillä käydään perusteellisesti läpi vireyden viisi osa-aluetta: mieli, uni, ravinto, liikunta ja työ. Leena Koivu vetää Forte Valmennusta ja hänen osaamisalaansa ovat mielen hoitaminen. Erityisesti hänen alaansa on kriisityöskentely sekä eroseminaarit.
Muita yhteistyökumppaneita:

Torikadun liikuntakeskus

 

Joillakin on tuhansittain syitä siihen,
miksi he eivät voi tehdä niin kuin haluaisivat,
vaikka he tarvitsisivat vain yhden syyn,
miksi he voivat.
– Tuntematon