Pirteeks painonhallinnan verkkokurssi

188.00 

Kurssin tavoitte on luoda osallistujilleen pysyvää painonhallintaa yksilöllisten ohjeiden ja tieteeseen perustuvan tiedon turvin.

Valitettavasti verkkokauppamme kärsii teknisistä ongelmista juuri nyt, jos haluat ilmoittautua kurssille heti, jotta varmistat pääsysi kurssille, niin laita sähköpostia suoraan minulle: anu.kosonen@pirteeks.fi

Kuvaus

Oma hyvä paino on yksilöllinen asia!

Oma hyvä paino

Haluaisitko lopettaa ikuisen jojottelun ja laihduttamisen? Saada painonnousun pysähtymään ja voida hyvin?

 

Minä tiedän, että sinä tiedät jo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää painon pudotuksesta. Kyse on yleensä vain siitä, että tieto ei mene käytäntöön asti. Tällä kurssilla otetaan käyttöön se kaikki mikä sinussa jo on sekä vähän lisätään tieto- ja taitotasoasi.

 

Tällä kurssilla saat:

 1. Oman yksilöidyn ruokavalion
 2. Oman yksilöidyn liikuntaohjelman, jos sellaisen haluat tai tarvitset
 3. Viikottaiset valmennustehtävät
 4. Valmennusta elämäntapamuutokseen
 5. Mahdollisuuden kysyä keskusteluryhmässä suoraan minulta kysymyksiä
 6. Syventävää tietoa ylipainon syistä ja siihen vaikuttavista tekijöistä
 7. Tietoa vatsavaivoista
 8. Stressinhallintatyökaluja
 9. Ryhmän tukea ja tseppiä
 10. Kivoja alennuksia yhteistyökumppaneiltani

Tämä kurssi EI OLE:

 • pikakuuri lopulliseen painoosi
 • lista ruokia, joita voit syödä tai et voi syödä
 • montaa tuntia treeniä päivässä
 • nälän näkemistä
 • hifistelyä ruoan ja ruoka-aineiden kanssa

 

Kuka minä olen ja miksi järjestän tälläistä kurssia

Minä olen Anu Kosonen, ravitsemuksen ammattilainen. Laajan koulutustaustani (alta löydät koko koulutukseni img_5734pähkinänkuoressa) ja ikuisen opiskelun takia voin tarjota sinulle vaihtoehtoja omaan syömiseesi ja liikkumiseesi, jotka pystyt helposti sovittamaan omaan elämääsi.

Työkokemukseni on myös opettanut minulle, että painonhallinnassa ne päänsisäiset jutut ovat kaikista tärkeimpiä. Jotta voisin tarjota tähänkin työkaluja, olen opiskellut muun muassa ratkaisukeskeistä psykologiaa ja NLP:tä. Näitä oppeja hyödynnän asiakkaan hyväksi kaikissa valmennuksissani.

Tämä kurssi on syntynyt kahdeksan vuoden painonhallintakurssien ohjaamisen pohjalta. Näillä kursseilla olen päässyt parantamaan taitojani niin ohjaajana kuin ihmisenä. Paljon olen oppinut ihanilta kurssilaisiltani siitä mikä toimii ja mikä ei. Näitä oppeja jaan tällä kurssilla.

Minun maailmassani jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja jokainen on kaunis, edes jostain. Sinäkin olet tärkeä ja kaunis, et vain ehkä vielä tiedä sitä. Minä haluan omissa valmennuksissani tehdä kaikkeni valmennettavien eteen. Aikaisemmin se ei ole ihan aina onnistunut, koska bisnesmentorini olivat eri linjoilla kuin minä ja tein monia vääriä valintoja. Nyt olen löytänyt oman tieni.

Minun tieni on valmentaa kaikki asiakkaani niin hyvin kuin osaan. Haluan panostaa laatuun enemmän kuin määrään, jotta ehdin ja jaksan olla yhteydessä kaikkiin valmennettaviin ja kurssilaisiin. Ymmärsin tämän tänä syksynä, kun painoin töitä vähän liian tiiviillä tahdilla ja väsähdin omien tavoitteideni edessä. Siitä ei koskaan tule mitään hyvää. Nyt olen taas levännyt ja tavoitteeni ovat taas kirkkaammat ja uskallan luottaa omaan visiooni siitä, miten nämä asiat pitää hoitaa. Siksi tälle kurssille ei oteta enempää kuin 50 osallistujaa. Paikkoja on siis rajatusti.

1-koulutus-kurssia-varten

Kun tilaat kurssin, saat sähköpostiisi läjän linkkejä pdf-tiedostoihin, jotka sinun tulee ladata, tulostaa ja täyttää. Nämä palautetaan täytettynä minulle, jotta voin tehdä sinulle yksilöidyt ohjelmasi. Nämä voi palauttaa sähköpostiini tai ihan tavallisena postina. Viimeinen palautuspäivä on kurssin loppupäivä eli 31.5.2017.

Paluupostina saat ohjeesi, joita voit alkaa noudattamaan heti. Ohjeita voidaan muuttaa kurssin ajan, jos ne eivät ole sinulle sopivat.

Kurssi alkaa 8.2.2017, jolloin saat ensimmäisen sähköpostin kurssin ensimmäisestä tehtävästä. Sen jälkeen uudet tehtävät ja materiaalit tulevat joka keskiviikko. Ja kurssin viimeinen osio aukeaa 31.5.2017.

Saat kaikki materiaalit myös ladattavina, joten  ne jäävät sinulle aina käytettäväksi. Lisäksi halutessasi voit liittyä sähköpostilistalleni, jonka tarkoitus on palvella asiakkaitani.

 

Kurssin normaalihinta on 188,00 euroa eli vain 47 euroa kuukaudessa.

 

Kurssin viimeinen perumispäivä on 28.2.2017, jos olet jo silloin saanut ruokavaliosi, niin veloitan puolet kurssin hinnasta. Jos et, niin saat rahasi kokonaan takaisin. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ei voi enää saada rahoja takaisin.

 

Valitettavasti verkkokauppamme kärsii teknisistä ongelmista juuri nyt, jos haluat ilmoittautua kurssille heti, jotta varmistat pääsysi kurssille, niin laita sähköpostia suoraan minulle: anu.kosonen@pirteeks.fi