15+ syytä juhlaan!

Pirteeks täyttää tänä vuonna syyskuussa 10-vuotta ja Bootcamp täytti toukokuun alussa 5-vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut paljon. Uskomattomia kasvu- ja onnistumistarinoita, joissa olen saanut olla mukana. Ja kaikista niistä olen äärettömän kiitollinen. Oma elämä on myös mullistunut monella tavalla tänä aikana. Olen löytänyt elämänkumppanin, muuttanut metsään, saanut kaksi ihanaa lasta, pitänyt taidenäyttelyitä, rakentanut bootcampin metsään ihan tyhjästä ja joutunut muutaman kerran pysähtymään toden teolla.

Kaikista näistä syistä, ja monista mainitsemattomistakin, haluan järjestää juhlat. Ja tehdä sen niin kuin vain voi metsähyvinvointi-intoilija tehdä. Eli pitämällä teille 5-tunnin treenimaratonin metsässä ja tarjoamalla illalla voimauttavien taiteiljoiden esityksiä ja paikallista ruokaa niin ikään metsässä.

Juhlia juhlitaan bootcampillä metsän keskellä lauantaina 29.8. klo 10-21. Aloitamme tietenkin mahtavalla treenimaratonilla, joka on kaikille osallistujille ILMAINEN. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit vain ilmestyä paikalle.

Voit tulla koko maratonin ajaksi tai vain piipahtaa jossain treeneistä. Maraton 16-v ylöspäin, et tarvitse aikaisempaa kokemusta, eikä pienet vaivatkaan haittaa. Olen tottunut skaalaamaan treenejä osallistujien mukaan. Voit siis huoletta tulla ylittämään itsesi.

Ota mukaan reilusti vettä, urheilujuomaa ja jotain välipalaa (banaani, sipsejä, pähkinöitä jne). Perusajatus on, että jokaista treenituntia kohden olisi litra juotavaa varalla. Tuo lisäksi oma pyyhe ja jumppamatto omaksi suojaksesi. Meillä on vain rajoitettu määrä mattoja, joten tuomalla omasi mahdollistat muille turvallisemman treenin.

Pukeutuminen sään mukaan. Vaihtovaatteet mukaan. Meillä ei tunneta säävarausta eli treenit pidetään vaikka vettä sataisi. Ukkonen on ainoa poikkeus, joka päälle sattuessaan, saattaa hetkellisesti keskeyttää maratonin. Jos et ole tottunut liikkumaan vesi sateessa, niin tule ihmeessä kokemaan miten hyvin happi kulkee kosteammalla säällä ja miten vähän sade oikeasti vaikuttaa liikkumisen iloon.

Paikalta löytyy tilava ulkohuussi, jossa voi myös vaihtaa vaatteita ja lisää vettä sitä tarvitseville.

Koronan takia pidämme etäisyyksistä huolta. Myös käsidesi on käytössä. Ethän tule paikalle, jos on vähänkin sellainen olo, että olet tulossa kipeäksi tai olet kipeä.

Treenimaratonin ohjelma on seuraava:

Klo 10:00 Eläimellistä menoa ja akrobatian alkeita – teemme eläinten liikkeitä jäljitteleviä harjoituksia ja kokeilemme akrobatian alkeita rennolla fiiliksellä. Tästä treenistä saat kehonhallintaa ja kunnon treenin ilman, että huomaatkaan.

Klo 11:00 Loikat – Yleisurheilusta tutut erilaiset hypyt loistavat tässä treenissä. Tästä treenistä saat räjähtävää voimaa.

Klo 12:00 Pirteeks Bootcamp -rata – Hyödynnämme metsäsalillemme rakennettuja esteitä ja juoksentelemme metsässä. Tästä treenistä saat oivastii aerobista harjoitusta sekä ylität itsesi esteillä.

Klo 13:00 Kahvakuula, TRX ja renkaat – Käymme koko kehon läpi kahvakuulan, TRX:n ja renkaiden avulla. Tästä treenistä saat kokonaisvaltaisen lihaskuntoharjoituksen.

Klo 14.00 Kehonhuolto – rauhoittumista kehoa huoltavilla harjoituksilla. Teemme liikkuvuutta lisääviä dynaamisia ja staattisia harjoituksia. Tästä saat kehoosi ihanan rentouden tunteen sekä liikkeiden että metsän avulla.

Saamme treenien alkupuolelle mukaan myös Hevostoiminta Valkaksen ihanan välimeren aasin. Pörröpää on paikalla 10-11:30, jos sää sallii!

Klo 15 – 17:30 on taukoa ohjelmasta

Iltajuhla – ilmoittaudu tästä! Lippuja saatavilla vain rajoitettu määrä!

Iltajuhla juhlitaan niin ikään Bootcampillä, mutta illalla meillä on teltta suojanamme, jos sataa.

Ohjelma

17:30 Alkusanat ja -juomat kaikessa rauhassa

18:00 ”Oot kaunis, oot upee, sä loistat” – Esiintyjänä tajunnan räjäyttävä lavarunoilija Juho Kuusi

18:30 Oodi bootcampille, esittäjinä Marimella ja Petri, Pilpalalaiset muusikot – jonka jälkeen alkaa sujuvasti ruokailu Pelto-Seppälän tilan mahtavilla lähiruoka antimilla

Illallisen menu:

  • Mummun perunasalaatti
  • Tuore kasvishöystö sweet chili kastikkeella (kukkakaali-kurkku-paprika)
  • Muurikalla nyhtistä ja kasvis-härkäpapu-punajuuri-pihvejä
  • Ruisleipä
  • Porkkanakakku
  • Vesi, kotikalja ja mehu

Illan aikana Marimella ja Petri ilahduttavat meitä musisoinnillaan.

Ilta päättyy noin klo 21.00.

Juho Kuusi, Lavarunoilija

Ilmoittaudu tästä linkistä tai puhlimitse 040 3639287 tai sähköpostitse anu.kosonen@pirteeks.fi