Boot camp – metsäkuntosali

Koska rakastan metsää, niin päätin jo tänne muuttaessani vuosia sitten, että meillä tulee kotiin boot camp rata. En kuitenkaan koskaan osannut ajatella, miten merkittävä vaikutus metsällä on treeneihin.

Metsä on kuin eräänlainen kirkko. Siellä hiljenee ja pääsee kosketuksiin luonnon ja oman itsensä kanssa. Happea ja tilaa riittää kaikille. Ja kaikissa säissä treenaminen tuo itsensä ylittämistunteen vailla vertaansa. Meillä olemme treenanneet 27 asteen pakkasessa ja 37 asteen helteessä.

Meillä riittää tilaa itselle ja kaikille muille. Metsässä voi olla oma itsensä tai juuri sellainen kuin juuri nyt on. Jos on huono mieli tullessa metsätreeneihin, niin pois lähdettäessä on kevyempi olo.

Metsä myös kutsuu luokseen ihmisiä, jotka luovat ympärilleen hyvää fiilistä. Porukassa treenatessamme ilmapirii on aina hyvä ja kaikki kannustavat toisiaan.

Metsäsalillamme voi tehdä muutakin kuin hikijumppaa. Siellä voi joogata ja huoltaa kehoa. Tai vaikka halailla puita ja rentoutua. Olemme järjestäneet polttari- ja synttäritreenejä sekä yrityksille työhyvinvointipäiviä.

Yhteiset kaikille avoimet treenit ovat vuoden ympäri säästä riippumatta (ukkosella ei treenata): tiistaisin ja torstaisin klo 18 tai 18:30 sekä su klo 10. Ensimmäinen tutustumisetreeni on aina ilmainen. Sen jälkeen voi valita kertamaksu 5 euroa, kymmenen kerran kortin tai kausimaksun, joka on maksuista luonnollisesti halvin.

Kehonhuolto on kesäkaudella metsäsalillamme ja talvikaudella Pilpalan koulun jumppasalissa.

Polttari-, synttäri- ja Tyhy tai Tyky- treeneistä/päivistä kannattaa kysellä erikseen! Anu 040 3639287/anu.kosonen@pirteeks.fi

Alla kuvia treeniestä ja metsäsalista. =)