Haluatko pysyvästi pirteäksi? Lähde kanssani toteuttamaan elämäntapamuutosta kohti pirteämpää elämää!

Hyvinvointi on kokonaisvaltaista. Ruokavalion lisäksi siihen vaikuttavat uni, liikunta, stressi ja tämän hetkinen tilanteesi sekä kotona että töissä. Otan kaikki nämä asiat huomioon ohjauksissani ja tavoitteenani on aina saada pysyviä muutoksia aikaan jokaisen ohjattavani kanssa.

Tarjoan ammattitaitoista ravitsemusohjausta, jossa voidaan valita ravitsemuksellinen tai psykologinen lähestymistapa, mutta yleensä molempia tarvitaan pysyvän hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Tämän lisäksi kartoitetaan unen laatu ja määrä, stressin ja palautumisen laatu, terveydentila sekä elämäntilanteesi. Tarvittaessa otamme mukaan muutoksia myös näillä osa-alueilla.

Palveluihini kuuluu myös liikunnanohjaus. Teen Personal Trainer ohjauksia kunnonkohotusta kaipaaville, painonhallinnan kanssa painiville, tavoitteellisille kuntoilijoille ja urheilijoille. Yhdessä voimme kohottaa kuntoa, korjata ryhtiä, lisätä liikkuvuutta tai muokata kehoa. Ohjaukset voidaan suorittaa niin kotona, kuntosalilla kuin ulkosallakin jokaisen omista tarpeista riippuen ja pakkasrajoja kunnioittaen.

Lisäksi teen monipuolisia ravitsemusluentoja yrityksille ja urheiluseuroille sekä vedän kursseja kansalaisopistoilla.

Anu

Kieppirinteeltä löytyy myös bootcamp-rata, jossa treenaamme omalla kehonpainolla, kahvakuulilla, TRX:llä, kuminauhoilla, traktorin renkailla jne. Treenit ovat aina ti tai to sekä la ja/tai su. Aikatauluja voi seurata facebookista.

Alla olevalla videolla hieman kuvausta muista palveluistani.