Hiljaisuuden metsäretriitti

30.00 

Läsnäolossa ja metsässä on voimaa, joka voi auttaa meitä voimaan paremmin tässä kiireisessä maailmassa. Korona aikana on hyvä myös tavata ihmisiä turvallisesti ja tehdä yhdessä omaa juttuaan. Meidän metsässä tämä kaikki on mahdollista. Voimme latautua säilyttäen turvavälit. Tervetuloa meille.

Kuvaus

Hiljaisuuden metsäretriitti

Mene metsään, siellä on hyvä olla. Kenen kanssa kävelisin? Kävele itsesi kanssa. Näe, kuule, tunne, haista ja maista metsä siellä ollessasi. Olet kuin uusi ihminen, kun palaat sieltä ihmisten ilmoille.

Mitä?

Hiljaisuuden metsäretriitti on 3-6 tunnin mittainen matka metsän huminaan pienryhmässä (5-8 osallistujaa). Tapaamme Pirteeks metsäsalilla, jossa alustan retriitin ja teemme ensimmäiset harjoitukset läsnäoloon laskeutumiseksi. Metsäsalilta starttaamme maastoon. Nyt talvella kaiken lumen keskelle. Metsässä teemme erilaisia harjoituksia ja kävelemme noin 6 – 10 km matkan retriitin aikana. Kävelyn puolessa välissä on tee/kahvihetki nuotiolla. Palaamme lähtöpisteeseen ja puramme osallistujien kokemukset lyhyesti.

Joissakin retriiteissä voimme halutessanne ottaa mukaan myös hevosten ja lampaiden viisauden. Tällöin teemme ensin harjoituksia metsässä ja sitten eläinten kanssa.

Miksi?

Läsnäolo ja metsä alentavat stressiä tehokkaasti. Hiljaisuus auttaa sinua kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi.

Missä?

Pirteeksin hiljaisuuden metsäretriitit järjestetään Lopella, Pilpalassa. Osoite metsäsalille on Kieppirinne 15, 12750 Pilpala.

Sijaitsemme ajallisesti:

Puolen tunnin päässä Riihimäeltä

40 minuuttia Hyvinkäältä

Alle tunnin päässä Forssasta

Noin tunnin päässä Helsingistä

1 tunti 45 minuttiia Tampereelta

Noin kahden tunnin päästä Turusta

Milloin?

Lauantaina 22.5. klo 12-15

Lauantaina 5.6. klo 12-15

Lauantaina 3.7. klo 12-15

Lauantaina 10.7. klo 12-15

Lauantaina 17.7. klo 12-15

Lauantaina 24.7. klo 12-15

Lauantaina 31.7. klo 12-15

Lauantaina 28.8. klo 12-15

Mitä mukaan?

Mukaan tarvitset säähän sopivan vaatetuksen sekä kengät ja mielellään taukoa varten taukotakin pieneen reppuun. Vettä. Nuotiolla on vilttejä ja istuinalustoja. Ehkä vaihtovaatteet autoon tai reppuun mukaan.

Hinta

3 tunnin retriitti – 30 euroa, sis alv, ohjaus ja syömiset nuotiolla

Kun tilaat, ohjaudut automaattisesti siihen ryhmään, joka on seuraavana. Jos haluat johonkin myöhäisempään ryhmään ilmoita ostaessasi päivämäärä, milloin olet tulossa. Se toimii ilmoittautumisenasi.

Jos kyseinen päivä on jo täynnä, niin ilmoitan siitä sinulle henkilökohtaisesti. Päivitän myös tämän tuotesivun, kun joku päivä täyttyy.

Kaikille osallistujille lähetetään pieni tervetuloa retriittiin -viesti sähköpostiin saman viikon alussa, kun retriitti pidetään.