Valmennukset

Kun haluat tulla kuulluksi ja nähdyksi, niin silloin yksilövalmennukseni ovat sinua varten. Kaikissa valmennuksissani huomion sinut kokonaisuutena ja yksilönä. Valmennuksia on erilaisia, joista voit valita vain yhden tavan tai jonkun yhdistelmän. Yleensä käytän kaikkia oppimiani oppeja sinun hyväksesi.

Ilmainen alkuhaastattelu kuuluu kaikkiin valmennuksiini. Sen aikana kartoitamme tilanteesi, tavoitteesi, aikataulusi, elämäntilanteesi jne. Alkuhaastattelun tarkoitus on myös taata, että kemiamme sopivat yhteen. Kaikki valmentajat eivät sovi kaikille ja minusta parhaimman yhteistyön saa aikaiseksi, kun molemmat sekä valmennettava että valmentaja tuntevat olonsa hyväksi. Valmennussuhteet ovat kuitenkin kaikki ainutlaatuisia ja usein myös hyvin intiimejä. Haluan, että jokainen valmennettavani kokee olevansa turvassa ja hyväksytty juuri sellaisena kuin on.

Ravitsemusohjaus – kun kamppailet painon tai vatsavaivojen kanssa, niin silloin tämä on sinun juttusi. Olen erikoistunut hoitamaan moniongelmaisia laihduttajia ja vatsavaivaisia ihan tavallisia ihmisiä. Laajan ravitsemusosaamiseni ansiosta pystyn antamaan sinulle hyviä ohjeita, vinkkejä ja neuvoja sekä vahva ohjaamistaustani takia osaan lempeästi ohjaastaa sinut elämäntapojen muutoksen tiellä.

Saataavuus: Loppi, Riihimäki, Karkkila, Hyvinkää ja Järvenpää

NLP-ohjaus – kun haluat mielikuvaharjoituksia, uskomusten muuttamista, omakuvan muutosta tai tukea melkein mihin vaan ongelmaan, on NLP sinun valintasi. NLP:n harjoitusten avulla voimme helpottaa oloasi merkittävästi, kun oma mielesi on onnistumisen esteenä.

Saataavuus: Loppi, Riihimäki, Karkkila, Hyvinkää ja Järvenpää

PT-palvelut – kun haluat tavoitteellisen juoksuohjelman, kuntosaliohjelman tai kotitreeninm, niin silloin PT-ohjaus on sinun valintasi. Laajan liikuntataustani ja lukuisten liikuntaan liittyvien kurssien ansioista pystyn ohjaamaan sinulle mielekkäät ohjelmat niin kotiin kuin salille. Myös rapakunnosta matalalla kynnyksellä. Mielestäni aina ei tarvitse tehdä tuntia tai Hiit-treeniä päästäkseen hyvään kuntoon. PT-valmennuksen filosofia on enemmänkin löytää sinulle mielekäs tapa liikkua tehoja unohtamatta.

Saataavuus: Loppi, Riihimäki, Karkkila, Hyvinkää ja Järvenpää

Eläinavusteinen valmennus / metsähyvinvointi – teen kotonani myös eläin- ja luontioavusteisia läsnäoloharjoituksia. Nämä sopivat sinulle, joka haluat päästä irti kiireestä ja stressistä. Hengähtää vähän. Näissä valmennuksissa käytän ratkaisukeskeisen psykologian menetelmiä, NLP (tarvittaessa ja asiakkaan niin halutessa) ja luontohyvinvoinnin menetelmiä saadakseni sinut rentoutumaan ja päästämään irti haitallisista tunteista.

Saataavuus: Loppi